Programma
Het programma van de Haarlemse Prinsjesdag Lunch sluit aan bij wat we met dit zakenevenement nastreven: inhoudelijke diepgang met een top-gastspreker en elkaar ontmoeten. Aan de ‘achterkant’ (de productie) strak georganiseerd, aan de ‘voorkant’ (de gasten) comfort en een gemoedelijke sfeer. Prinsjesdag als mooie aanleiding voor de regio Haarlem.
Hoofdprogramma
- 10.30 – 11.00 uur: Ontvangst gasten Speeddating
- 11.00 – 11.45 uur: Speeddating
- 11.00 -1 2.00 uur: Ontvangst gasten evenement
- 12.00 – 13.00 uur: Officieel programma
- 13.00 – 14.30 uur: Lunch
10.30 – 12.00 uur: Ontvangsten
Locatie: Main Square (begane grond Koepel)
11.00 – 11.45 uur: Speeddating
Locatie: Main Square (begane grond Koepel)
Begeleiding: Lisa van Heusden
Klik hier voor meer informatie
12.00 – 13.00 uur: Officieel programma
Locatie: Skydeck (derde verdieping Koepel)
Presentatie: Jacqueline van de Sande*
- Welkomstwoord
- Mini-interview met Bruno Giebels (voorzitter Industriekring Haarlem)
- Mini-interview met Annemieke van Ede (directeur NOVA Campus Haarlem)
- Presentatie door Arnoud Boot** (econoom en hoogleraar) (45 minuten)
*Jacqueline van de Sande is founding partner van Beaumont Communicatie & Management en heeft ruime ervaring met communicatieprojecten en -optredens. Daarnaast is ze ‘Missis Koepel’: zonder haar vasthoudendheid was het voormalige gevangenisgebouw niet tot de huidige Koepel getransformeerd.
*Met econoom en UvA-hoogleraar Arnoud Boot halen we weer een vooraanstaande spreker naar ons evenement. Op zijn CV staan functies bij de SER, de DNB-Bankenraad en de KNAW. Hij zal in gaan op de sociaaleconomische situatie van ons land en (waar mogelijk) de Miljoenennota 2025.
13.00 – 14.30 uur: Lunch
Locatie: Mail square (begane grond Koepel)
Menu Corridor kookt graag met groenten, veel in het seizoen en met mooie smaken. Dit lunchmenu is onder voorbehoud van wijzigingen. De keuze van het hoofdgerecht (vis of vega) moet bij de boeking (individuele tickets) dan wel via de Tafelpartner (vooraf) worden gemaakt.
Voorgerecht
Bospeen – tomaat – yoghurt – groene kruiden – pijnboom pit
Wijn: Maison André Goichot, Blanc des Blancs – Vin de France – FR
Naar vooraf opgegeven voorkeur gast:
Hoofdgerecht Vis
Roodbaars – gevulde parel couscous – citrus beurre blanc
Wijn: Bodega Domenio, Capvespre – Catalunya – SP
of
Hoofdgerecht Vega
Savooie kool – ui soubise – aardappel – zuurkool beurre blanc
Wijn: Maison André Goichot – Rubis rouge – Vin de France – FR
Nagerecht
Chocolade mousse – hazelnoot – caramel – zeezout
Menu Corridor verzorgt de uitgeserveerde driegangen-lunch met een keuze in het hoofdgerecht tussen vis of vega (bij boeking opgeven).
Lijst gastsprekers
De gastspreker voor ons evenement komt in het algemeen uit de financieel-economische hoek. Onder meer deze sprekers traden bij ons op: Martin Visser, Barbara Baarsma (2x), Bas Jacobs, Mathijs Bouwman, Jos Burgers en Annemarie van Gaal.